top of page
i285978589327757209._szw1280h1280_ forsi

Vi er en familie på tre og fem skønne buller basser, der bor i et dejligt hus midt på Sjælland. 

Vi er en  lille seriøs kennel, som har opdræt af franske bulldogs som hobby.                                                                     

Jeg har gennem årene fået stor erfaring med hunde, eftersom jeg har haft Rottweiler i mange år,  trænet brugsprogrammer og udstillet. Jeg har  haft Malinois de sidste 8 år, som er uddannet i IPO 3 på konkurrenceniveau.

Først på året 2006, kom den første bulldog ind i familien, jeg manglede ligesom en hyggehund. Jeg købte en tæve hos kennel Dauløkke og hun blev hurtigt hele familiens kæledægge, samt ”maskot” på træningspladsen, hvor vi trænede vores Malinois. Da Tove, som hun kaldes, var ca. 2,5 år fik hun sit første kuld hvalpe, og det blev starten på vores lille kennel, Purpleheart's Magic.

Jeg forsøger at avle nogle sunde og raske hunde derfor er de også hjerte & patella testet. 
Selvfølgelig er hundene udstillet, racetypiske, og med et godt temperament. 

Vores hvalpe er en stor del af familien og de vokser op i stuen, hvor hele familien er med til at passe dem. 
Vi gør meget ud af at præge hvalpene, så de er rustet til at klare de udfordringer de måtte møde senere i livet. 

 

Hvorfor navnet Purpleheart?

Medaljen Purpleheart, bliver givet til de soldater der bliver såret eller dør i tjenesten for USA, dette skal hermed være med til at understrege, at jeg lægger meget sjæl i at forbedre og vedligeholde den Franske Bulldog. Jeg vil gøre alt det der er muligt for, at de bliver ved at være racetypiske og sunde individer, der er i stand til at ”overleve”, som den uovertrufne hund de nu engang er.

"Purple" fordi det inden for al kvalitet, på erhvervsområdet, er et stempel for den ypperste og bedste kvalitet, det vises også tydeligt da det lilla bånd, er præmien for et excellent eksteriør.

"Heart," fordi jeg har hjertet på rette sted, og aldrig vil ofre nogle af vore etiske regler for ”dollars”. Hermed menes; jeg kunne aldrig finde på at avle en hund, jeg ikke selv ville eje og elske af hjertet.

"Heart", fordi jeg mener, at man skal anskaffe sig den hund man brænder for i sit hjerte, for kun derved er man i stand til at behandle den som det unikke væsen det er; nemlig en hund, og tilmed en rigtig lækker en af slagsen.

Jeg er altid friske på en snak om Franske Bulldogs, så skriv endelig på vores kontaktside eller i chatten, eller ring på tlf. 21810963, hvis I har noget på hjertet.    

bottom of page